Privacy-vriendelijke vervanging voor cookies?

Met de veranderingen die iOS14 heeft gebracht op het gebied van Tracking, is het nog interessanter om even de andere kant op te kijken om te zien waar Google mee bezig is. Google is namelijk een andere richting in geslagen om Tracking te verminderen en zegt dat het mogelijk een privacy-vriendelijke vervanging heeft gevonden voor cookies. Zij zetten in op machine learning om cookies te vervangen door interesse groepen. Zo blijft de juiste mensen vinden in Google net zo makkelijk als voorheen.

Onze Google experts kunnen niet wachten om hiermee aan de slag te gaan en om alle snufjes van het algoritme te ontdekken. In dit artikel lees je meer over de privacy-vriendelijke vervanging voor cookies van Google: 

https://www.axios.com/google-privacy-friendly-substitute-cookies-test-05c2c28e-77f1-4921-9a99-1ef0c009b064.html

Van Dyck Brown B.V.

Kasteel Stapelen
Stapelen 1
5281 EH Boxtel
+31 (0)411 782 545
info@vandyckbrown.nl

   CIPP gecertificeerd

Volg ons

©2022 Van Dyck Brown