Recruitment Marketing

RECRUITMENT MARKETING

Neem een kijkje in eigen keuken en krijg inzicht in hoe sterk de aanpak van jouw werkgeversmerk is. Doe de gratis next employee scan!

Kunst van het verleiden van nieuwe medewerkers

RECRUITMENT MARKETING

Goed personeel vinden voor je vacatures kan lastig zijn. Zeker in de tijd dat een werkzoekende kan kiezen uit meerdere, misschien wel tientallen vacatures. Het aantrekken van de juiste kandidaten is daarom nu belangrijker dan ooit. Dat doe je door online recruitment marketing in te zetten. 

Recruitment Marketing is een bekend begrip in de marketingwereld, maar is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. 


Dit komt door de veranderende arbeidsmarkt. Het vinden van personeel op de traditionele manier is momenteel minder succesvol dan het in het verleden was. Daarom zetten steeds meer bedrijven in op online recruitment marketing. Met recruitment marketing promoot je niet alleen content, maar voornamelijk specifieke vacatures, waarbij je gebruik maakt van je Employer Brand.  

tijme

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem direct contact op met een van onze specialisten

8F202FC0-949B-40E2-BFCE-79AE869FB9D0

Meer informatie over onze werkwijze?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ STUREN JE INFORMATIE TOE

WAARIN KUNNEN WE JOU BIJSTAAN?

Recruitment Marketingstrategie

De recruitment marketingstrategie is een belangrijk onderdeel in het proces om nieuwe medewerkers te vinden. Het draait hierbij voornamelijk om het trekken van de aandacht voor de openstaande vacatures. Lees verder…

Personeel vinden via sociale media

Vacatures alleen als organische content plaatsen is op kanalen als LinkedIn en Facebook niet meer voldoende. Het inzetten van campagnes is erg belangrijk!  Lees verder…

Inzicht in en grip op je Recruitment Marketing kosten

Recruitment Marketing heeft de reputatie dat het erg duur is. Niet alle CFO’s of HR-managers zien het zitten om dit in te zetten. Dat is de reden wat wij PixelKitchen hebben ontwikkeld. Lees verder…

Recruitment Marketing Reader

Wij hebben een reader ontwikkeld met veel meer informatie over recruitment marketing, recruitment marketingstrategieën, voorbeelden en do’s & don’t’s. Vul je e-mailadres in en we sturen ‘m naar je op! Lees verder…

Waar Van Dyck Brown jou mee kan helpen

Wij gaan je helpen met het vinden van talent, hen aantrekken en als laatste overtuigen dat ze bij jou moeten gaan werken. Wij hebben veel kennis in huis met onze specialisten. Wil je hulp bij het wegzetten van jouw Recruitment Marketing of eerst even sparren?

Neem dan contact op met onze specialist Tijme/Nick. Hij gaat het gesprek met je aan waarin je je wensen kenbaar kunt maken. Kom je een koffietje (iets anders mag natuurlijk ook) doen bij ons op het kasteel?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Of plan direct een afspraak in onze agenda

Of plan direct een afspraak in onze agenda

Van Dyck Brown B.V.

Kasteel Stapelen
Stapelen 1
5281 EH Boxtel
+31 (0)411 782 545
info@vandyckbrown.nl

   CIPP gecertificeerd

Volg ons

©2022 Van Dyck Brown