Werken bij

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom werken bij Van Dyck Brown!

Kom jij ons team versterken?

Wil jij werken in een echt kasteel met uitzicht op het park en de eendjes in de slotgracht? Dat kan! Maar alleen als jij de ambitie hebt om op ondernemende wijze aan je carrière te werken. De lat bij Van Dyck Brown ligt hoog: we eisen maximale kwaliteit voor onze klanten. Maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Naast werken in een kasteel krijg je een goed salaris, geheel verzorgde lunch en goede arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig? Bekijk de vacatures hieronder.

Online Employer Branding Specialist

Samen met de klant, je eigen team van specialisten en eventuele externe partners zet jij succesvolle Employer Branding campagnes op voor onze klanten.

PHP Laravel developer (32-40 uur)

Als Laravel PHP developer werk jij mee aan PixelKitchen, onze in-house reporting tool. Daarin wordt data van verschillende marketing & analytics tools gevormd tot één overzichtelijk dashboard…

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij ons te werken?

Bij Van Dyck Brown hebben we altijd plaats voor talent.
Mail ons een korte motivatie en vertel ons wie je bent, wat je kunt en waar je naar op zoek bent. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook als je op zoek bent naar een afstudeerstage, horen we graag van je!

 

Meer weten?
Lunch gezellig een keer mee. We stellen onszelf graag aan je voor!
vacatures@vandyckbrown.nl